BOOKINGS

 

Het vinden van de juiste artiest is een kunst. Het is niet zo maar even een artiest boeken en klaar is kees. Een artiest moet bij uw gelegenheid passen, maar ook zeker bij uw gasten. Het management van Jayh Jawson zorgt ervoor dat het enige dat u nog hoeft te doen is te genieten van een spetterend optreden van Jayh Jawson!

Heeft u na het bezoeken van onze website bepaalde informatie niet kunnen vinden? Informeert u gerust naar de mogelijkheden.

Dus heeft u een concert, festival, theater discotheek, bedrijfsfeest, jubileum of beurs op komst en u wilt eens iets bijzonders? Samen met het management van Jayh Jawson stelt u het gewenste programma samen.

Kwaliteit en tevredenheid staan bij ons hoog in het vaandel. U als klant mag erop vertrouwen dat onze expertise uw waarborg is voor het inhuren van Jayh Jawson voor het juiste evenement.

U wilt Jayh Jawson boeken, een offerte aanvragen of een optie plaatsen? Neemt u dan gerust geheel vrijblijvend contact met ons op via ons contact formulier of via de onderstaande gegevens en informeer naar de mogelijkheden/prijzen:

Event-us | The Entertainment Company

W. www.event-us.nl

E. book@event-us.nl

M. +31 (0)2089 50 656