Blog

Jayh in concert verplaatst!

  • 13 december 2016

Vorige week hadden we helaas al slecht nieuws vanwege mijn stembanden. Door een virus op mijn stembanden hadden we al mijn shows vorig weekend al moeten cancelen. Vooral om rust te nemen in de hoop dat mijn stem voldoende zou aansterken om mijn eigen concert, waar hard aan gewerkt is, nog te kunnen doen. Helaas mocht deze rust niet baten. Op advies van de dokter moeten we dan ook helaas mijn concert  dat op 16 december zou plaatsvinden verplaatsen naar een nog te bepalen datum. Ook mijn andere shows dit weekend worden gecanceld. Vooralsnog gaat het alleen om dit weekend. Volgende week zal de arts mij opnieuw onderzoeken en zijn oordeel geven.

Uiteraard vind ik het enorm vervelend voor iedereen die kaarten heeft gekocht voor het concert. De kaarten blijven dan ook geldig voor het concert dat verplaatst zal worden naar 2017. De nieuwe datum van het concert zal zo spoedig mogelijk bekend gemaakt worden. Voor mensen die  op deze datum niet kunnen wordt uiteraard de mogelijkheid geboden om het geld retour te ontvangen via de retailer waar het gekocht is.

Ondanks het harde werk aan dit concert door het gehele team, Deuxperience band en natuurlijk mij zelf moesten we toch deze moeilijke keuze maken. Gezondheid staat voor ons in elke situatie op één. Vooral met een van de kostbaarste instrumenten van een artiest als ik, mijn stem. Op basis van advies van professionals zoals de KNO arts en ervaren zangcoach hebben we deze keuze dan ook gemaakt. Hopend op jullie begrip hiervoor.

Love J. ❤